CatalanEspa√Īol (spanish formal Internacional)
Donem VIDA a l'espai

Home Bioenginyeria i medi ambient

Bioenginyeria i treballs mediambientals

Correu electrònic

Please update your Flash Player to view content.


Nombroses actuacions i treballs per ajuntaments i en el sector p√ļblic avalen a Ambientalia com especialista en la protecci√≥ del medi ambient i bioenginyeria.

Notícies:

Obres d'urbanització camí de la Riera de Òrrius

Futur camí Riera Orrius

A finals del mes de novembre, Ambientalia va començar la formació del futur camí de la Riera dÒrrius. Setmanes abanç començaren les tasques de desbrossament i neteja en tot el recorregut del camí.


Treballs de bioenginyeria a Arenys de Munt

Bioenginyeria a Arenys de Munt

Estem arreclant el camí anomenat "Fondo de Can Rossell" a Arenys de Munt. Es tracta d'un camí de passejada que comença a la població i puja fins el "Coll de Collsacreu", on enllaça amb la xarxa de camins peatonals del Parc Corredor-Montnegre.
Campanya de sensibiliztació mediambiental

Educació mediambiental a les escoles de Sant Feliu de Llobregat

Ambientalia realitza campanyes de sensibilització i educació mediamental. En concret, en el mes de gener s'ha realitzat una companya consistent en la plantació d'arbres a les escoles de Sant Feliu de Llobregat


Tal√ļs a una guarderia a Arenys de Munt

Talus a una guarderia a Arens de Munt

A la guarderia d'Arenys de Munt tenien el problema de que se'ls hi omplia el pati de grava cada cop que plovia. A m√©s, s'estava erosionant el tal√ļs de la part superior de manera preocupant.
Accessos i rotonda a Arenys de Mar

Rotonda a Arenys de Mar

Ambientalia ha realitzat tasques d'adequació mediambiental als nous accessos de la població d'Arenys de Mar.


Instal·lació de camí de grava als jardins de Caves Codorniu

Camí de grava a Caves Codorniu

Ambientalia és la empresa encarregada del manteniment del jardí d'estil modernista present a Caves Codorniu a Sant Sadurní d'Anoia.

 

Morrut roig de les palmeres

CAMPANYA DE TRACTAMENT PREVENTIU A LA SEVA ZONA:
Baix Llobregat, Barcelonès i Vallès.

Tractament de les palmeres

Truqui'ns per a realitzar el seu tractament a preu redu√Įt.
Tel. 902 998 132
Preus especials per proximitat
Morrut roig de les palmeres


Actualitat

Falsa alarma sobre efectos cancerígeneos del césped artificial
There are no translations available.

Estos √ļltimos d√≠as han circulado rumores y noticias desde los medios de comunicaci√≥n sobre los posibles efectos cancer√≠genos del c√©sped artificial en campos de futbol a causa de la utilizaci√≥n como relleno de caucho de pneum√°ticos. En este sentido comentar que estos rumores son muy alarmistas y infundados. En primer lugar se est√° confundiendo al consumidor ya que lo que dice este reciente estudio proveniente de Holanda es que el polvo del caucho puede ser ‚Äúcancer√≠geno‚ÄĚ, pero otros estudios provenientes desde Holanda tambi√©n desmienten tal rumor. Por otra parte comentar que el caucho solo es utilizado para relleno en los campos de futbol, por qu√© en la mayor√≠a de casos (jardines, parques, etc..) el c√©sped artificial no lleva caucho como relleno sino arena de s√≠cile, que es un producto totalmente inocuo para la salud humana.

Para poder aportar más luz desde este tema recomendamos leer un buen artículo publicado en el blog de Verdalia donde se aportan datos interesantes y informaciones contrastadas.

Ampliar información efectos tóxicos césped artificial

Truqui'ns al 902 998 132

Demana pressupost sense compromís

Ambientalia financia su jardín