CatalanEspa√Īol (spanish formal Internacional)
Donem VIDA a l'espai

Home Noves solucions i productes Gespa artificial de color

Gespa artificial de color

Correu electrònic

Verdalia Bermuda Urban és una nova superfície de color que des de la seva presentació en 2008 sorprèn a paisatgistes i arquitectes pels seus avantatges enfront d'altres superfícies.

Aquest paviment de color està basat en la gespa artificial "Bermuda" de Verdalia, reconegut per la seva qualitat i la secció còncava de les seves fibres que li proporcionen una gran durada, recuperació gairebé instantània i mínim manteniment.

Comparat amb altres superfícies com la fusta, formigó, acer o pedra, aquesta superfície és molt més còmoda per a l'usuari, no necessita vernissats ni tractaments especials i la seva durada és molt perllongada. Gràcies als més de 10 colors disponibles, Bermuda Urban pot usar-se en combinació per crear espais de disseny impressionants.

Ambientalia √©s distribu√Įdor i instal¬∑lador oficial de gespa artificial de color Verdalia

Bermuda Urban gespa artificial de color Bermuda Urban gespa artificial de color

Bermuda Urban gespa artificial de color Bermuda Urban gespa artificial de color

Bermuda Urban gespa artificial de color Bermuda Urban gespa artificial de color

 

Morrut roig de les palmeres

CAMPANYA DE TRACTAMENT PREVENTIU A LA SEVA ZONA:
Baix Llobregat, Barcelonès i Vallès.

Tractament de les palmeres

Truqui'ns per a realitzar el seu tractament a preu redu√Įt.
Tel. 902 998 132
Preus especials per proximitat
Morrut roig de les palmeres


Actualitat

Falsa alarma sobre efectos cancerígeneos del césped artificial
There are no translations available.

Estos √ļltimos d√≠as han circulado rumores y noticias desde los medios de comunicaci√≥n sobre los posibles efectos cancer√≠genos del c√©sped artificial en campos de futbol a causa de la utilizaci√≥n como relleno de caucho de pneum√°ticos. En este sentido comentar que estos rumores son muy alarmistas y infundados. En primer lugar se est√° confundiendo al consumidor ya que lo que dice este reciente estudio proveniente de Holanda es que el polvo del caucho puede ser ‚Äúcancer√≠geno‚ÄĚ, pero otros estudios provenientes desde Holanda tambi√©n desmienten tal rumor. Por otra parte comentar que el caucho solo es utilizado para relleno en los campos de futbol, por qu√© en la mayor√≠a de casos (jardines, parques, etc..) el c√©sped artificial no lleva caucho como relleno sino arena de s√≠cile, que es un producto totalmente inocuo para la salud humana.

Para poder aportar más luz desde este tema recomendamos leer un buen artículo publicado en el blog de Verdalia donde se aportan datos interesantes y informaciones contrastadas.

Ampliar información efectos tóxicos césped artificial

Truqui'ns al 902 998 132

Demana pressupost sense compromís

Ambientalia financia su jardín