CatalanEspañol (spanish formal Internacional)
Donem VIDA a l'espai

Home Actualitat Actualitat Obres d'urbanització camí de la Riera d'Òrrius

Obres d'urbanització camí de la Riera d'Òrrius

Correu electrònic

Febrer del 2011

S'han acabat d'instal·lar els bancs de fusta de travesses a la zona d'oci al costat del passeig de la Ribera. S'ha realitzat una escala també amb  travesses de fusta per tal de creuar la ribera al sector de la plaça dels Horts de Pug i Cadafach.

S'han acabat els treballs de realització d'una pista de Skate i s'han fet treballs per a la protecció dels talussos del marge del passeig de Ribera, consistents en la instal·lació de 2000 m2 de manta orgànica de fibra de coco i la instal·lació de Biorrotlles de coco amb malla de PP.

Finalment, s'ha realitzat una presa d'aigua a la riba d'Òrrius amb travesses de fusta per a reduir la força de l'aigua en el seu pas per la zona d'oci.

Novembre del 2010

A finals del mes de novembre Ambientalia va començar la formació del futur camí de la Riera d'Òrrius. Setmanes abans van començar les tasques de desbrossament i neteja al llarg de tot el camí. En aquest projecte es tracta de construir un camí de vianants seguint el curs de la riera que aproximarà dues zones del poble d'Òrrius. Així mateix es construeix una passarela, uns jocs infantils, una pista de Skate, etc.

Actualment s'està pavimentant, instal·lant mobiliari urbà i jocs infantils i construint una passarela metàl·lica.

Futur camí de la Riera d'Òrrius Futur camí de la Riera d'Òrrius Futur camí de la Riera d'Òrrius Futur camí de la Riera d'Òrrius Futur camí de la Riera d'Òrrius Futur camí de la Riera d'Òrrius Futur camí de la Riera d'Òrrius Futur camí de la Riera d'Òrrius Futur camí de la Riera d'Òrrius Futur camí de la Riera d'Òrrius

 

Morrut roig de les palmeres

CAMPANYA DE TRACTAMENT PREVENTIU A LA SEVA ZONA:
Baix Llobregat, Barcelonès i Vallès.

Tractament de les palmeres

Truqui'ns per a realitzar el seu tractament a preu reduït.
Tel. 902 998 132
Preus especials per proximitat
Morrut roig de les palmeres


Actualitat

Obres d'urbanització camí de la Riera d'Òrrius

mt_ignore:Futur camíno de la Riera de Òrrius

A finals del mes de novembre, Ambientalia va començar la formació del futur camí de la Riera d'Òrrius. Setmanes abans van començar les tasques de desbrossament i neteja al llarg de tot el camí.

Truqui'ns al 902 998 132

Demana pressupost sense compromís

Ambientalia financia su jardín