CatalanEspa√Īol (spanish formal Internacional)
Donem VIDA a l'espai

Home Actualitat Actualitat Campanya de tractament del Morrut Roig de les palmeres

Campanya de tractament del Morrut Roig de les palmeres

Correu electrònic

El Morrut vermell de les palmeres (Rynchophorus ferrugineus) és un insecte coleòpter d'origen asiàtic que es va introduir en nuesto país de forma accidental i que actualment no té cap enemic natural.

Ha causat estralls a la costa d'Andalusia i Llevant i s'ha instal·lat a Catalunya, on va entrar pel Maresme. El morrut es considera una plaga molt perillosa i cal avisar al DAR quan es detenen casos d'infectació per aplicar quarantena.

Tractament de les palmeres

Són necessaris un mínim de 4 tractaments anuals amb rotació d'insecticides, mullant especialment l'ull de la palmera per mantenir la plaga controlada. En cas contrari, el perill d'infestació és molt important i quan s'observen els primers símptomes la cura és molt difícil ja que cada femella posa de 300 a 400 ous. Les larves tenen una longitud de 5 cm i són molt voraces. L'insecte adult colonitza les palmeres volant.

Símptomes d'infectació pel Morrut

Els símptomes d'infectació són mossegades a les fulles i caiguda de les mateixes. Ataca a l'ull de la palmera fins a acabar amb ella.

Ambientalia és una empresa autoritzada per la Generalitat de Catalunya per realitzar tractaments preventius i curatius químics i culturals, seguint els preceptes del DAR en aquest tema, respecte a protocols i productes autoritzats.

Ambientalia també aplica tractaments d'endoteràpia, realitzant podes, neteja i valoració de l'estat de les palmeres.

Aspecte típic d'una palmera infectada Tractament d'una palmera afectada de Morrut Roig Morrut Roig de les palmeres Tractament preventiu de les palmeres Larves de morrut roig

 

Morrut roig de les palmeres

CAMPANYA DE TRACTAMENT PREVENTIU A LA SEVA ZONA:
Baix Llobregat, Barcelonès i Vallès.

Tractament de les palmeres

Truqui'ns per a realitzar el seu tractament a preu redu√Įt.
Tel. 902 998 132
Preus especials per proximitat
Morrut roig de les palmeres


Actualitat

Obres al Torrent del Remei al Parc G√ľell

Obras en el Parc Guell

Al mes d'abril van comen√ßar els treballs al Torrent del Remei i carrer Farigola a Barcelona, al recinte del Parc G√ľell. El projecte contempla la creaci√≥ d'una zona de jocs infantils i d'estan√ßa.
Es realitzarà una revegetació i estabilització del terreny.

Truqui'ns al 902 998 132

Demana pressupost sense compromís

Ambientalia financia su jardín